top of page

Kalvo-oikominen

Kalvo-oikomishoito toteutetaan yksilöllisillä kalvoilla, joita pidetään suussa vuorokauden ympäri. Hoito voi kestää yleensä 3–24 kuukautta riippuen hoidon vaativuudesta.

Kalvo-oikominen


Meillä on käytössä kaksi vaihtoehtoa.


Kalvo-oikomishoidossa käytetään yksilöllisiä muovikalvoja, jotka irrotetaan vain syömisen ja hampaiden pesun ajaksi. Hoidon edistymistä seurataan säännöllisillä hammaslääkärikäynneillä INVISALIGN menetelmällä tai vain tarvittaessa LUMILINER menetelmällä.


Lumiliner-oikomishoito hyödyntää hammashoidon uusinta keinoälyä käyttävää teknologiaa, jolla hoitohenkilökunta seuraa hoitosi etenemistä reaaliaikaisesti etänä. Älykkään etäseurannan ansioista tarpeettomia hoitokäyntejä ei synny.


INVISALIGN Hoito kestää yleensä 3–24 kuukautta riippuen hoidon vaativuudesta.

LUMILINER hoito kestää yleensä 5–12 kuukautta.


Kalvo-oikomisella voidaan korjata myös virheellisen purennan aiheuttamia kipuja ja vaivoja. Yleisesti kalvo-oikomishoito soveltuu monenlaiseen lähtötilanteeseen esteettisestä hoidosta tai vaativampaan purentavirheen korjaamiseen.


Hoidon kulku


Kalvo-oikominen perustuu edistykselliseen 3D-kuvantamistekniikkaan, jonka avulla voidaan visualisoida jo hoidon alussa koko hoitosuunnitelma hampaiden lähtöasennosta lopulliseen tavoiteasentoon. Tämä mahdollistaa etukäteen tiedon siitä, kuinka hoito etenee ja miltä lopputulos näyttää.


Hampaita varten valmistetaan sarja läpinäkyviä oikomiskalvoja, jotka siirtävät hampaita vähän kerrallaan. Yhtä oikomiskalvoa käytetään noin yksi tai kaksi viikkoa, kunnes se vaihdetaan sarjan seuraavaan oikomiskalvoon. Näin hampaat siirtyvät vaiheittain lopulliseen asentoonsa.


Nyt maksuton arviointi käynti


Voit varata ajan maksuttomaan oikomishoitoarviointiin. Käynnillä arvioidaan hampaiston nykytilanne ja soveltuvuus kalvo-oikomiseen, mahdollisen hoidon kesto ja hinta-arvio. Vaativammat hoidot ohjataan oikomishoidon erikoislääkärille.


Tyypillisesti Invisalign-oikomishoidon kustannukset ovat 4 500–6 000 euroa riippuen hoidon vaativuudesta.


Tyypillisesti Lumiliner-oikomishoidon kustannukset ovat 2 500–5 000 euroa riippuen hoidon vaativuudesta.Täytä LUMILINER virtuaalinen hoitoarviolomake ja selvitä, sopiiko Lumiliner- hoito juuri Sinulle https://lumiliner.com/hoitoarvio/ 


bottom of page