top of page

Hammaslääkäri

Olemme yksityinen suomalainen hammaslääkäriasema, joka tekoälyn ja uusimman teknologian avulla tähtää suun terveyden ennaltaehkäisevään hoitoon. Suomalainen hammaslääketiede on perinteisesti keskittynyt infektiosairauksien hoitoon, eli reikien paikkaamiseen, halkeamien korjaamiseen ja juurihoitoihin, pureutuu BetterBite purennan korjaamiseen. Purennalla on suuri merkitys ihmisen kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille ja vääränlainen purenta paitsi heikentää hampaita ja suun luustoa, on myös riski terveydelle.

Tarkastus

Tarkastus

Hammastarkastuksessa selvitetään kokonaisvaltaisesti suun limakalvojen ja hampaiden terveys. Tyypillisesti hammastarkastusta suositellaan tehtäväksi 1-2 vuoden välein.

Keraaminen paikka

Keraaminen paikka

Keraaminen paikka muistuttaa materiaalinsa ansiosta eniten alkuperäistä hammasta ja se on muovipaikkaa kestävämpi vaihtoehto

Hampaan paikkaus

Hampaan paikkaus

Yleinen syy hampaan paikkaamiseen on niin pitkälle edennyt kariesvaurio, että sitä ei enää ole mahdollista pysäyttää. Silloin reikiintynyt hammaskudos pitää poistaa ja korvata täyteaineella eli paikalla. Paikkaus tehdään muovista tai mieluiten keraamisesta materiaalista.

Esteettinen hammashoito

Esteettinen hammashoito

Yleisimpiä esteettisen hammashoidon menetelmiä ovat hammaslaminaatit, valkaisut, oikomishoito ja hammasimplantit.

Hammasimplantti arviointi

Hammasimplantti arviointi

Arvio puuttuvan tai puuttuvien hampaiden korvaamisesta.

Hampaan poisto

Hampaan poisto

Hampaan poistamiseen on useampia syitä. Usein poistettu hammas on hyvä korvata esim. hammasimplantilla tai siltarakenteilla, jotta purennan toiminnallisuus ei muutu.

Vuositarkastus

Vuositarkastus

Säännöllisessä hoidossa klinikallamme tai hammaslääkärillämme aikaisemmin käyneen potilaan määräaikaistarkastus

Hammasimplantti

Hammasimplantti

Hammasimplantilla voidaan korvata yksi tai useampi puuttuva hammas. Hammasimplantti on titaanista valmistettu ruuvi, mikä kiinnitetään leukaluuhun. Implanttiin kiinnitetään varsinainen näkyvä hammas, posliinipintainen kruunuosa.

Kalvo-oikominen

Kalvo-oikominen

Kalvo-oikomishoito toteutetaan yksilöllisillä kalvoilla, joita pidetään suussa vuorokauden ympäri. Hoito voi kestää yleensä 3–24 kuukautta riippuen hoidon vaativuudesta.

Hammaslaminaatit

Hammaslaminaatit

Hammaslaminaatit ovat etuhampaiden ulkopinnoille kiinnitettävät ohuet posliinikuoret, joilla voidaan korjata hampaiden ulkonäkö kauniiksi ja luonnollisen näköiseksi

Hampaan lohkeama ja särky

Hampaan lohkeama ja särky

Hampaan lohkeaminen tai särky voi johtua monesta tekijästä. Hoitoon hakeutuminen on aina suositeltavaa lohkeama tai särkytilanteissa.

Juurihoito

Juurihoito

Juurihoito on hampaan tulehtuneen ytimen hoitamista. Juurihoito tehdään silloin, kun hampaan ydin on tulehtunut, vahingoittunut pysyvästi tai kuollut.

bottom of page